Kamile Akbay İlkokulu

Vizyon: Tüm öğrencilerin öğrenebilirliği ilkesini benimsemiş. Yöresinde kaliteli eğitim veren. Gerçekleştirdiği bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle, öğrencilerini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirip geliştiren, okul – Veli ( çevre ) ilişkisinin dayanışma ve işbirliğine dönüştüğü çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Yurdumuzun hemen her yöresinden, kültürel ve geleneksel çeşitliliğin harmanlandığı okulumuzda, ortak uyum ve armoniyi oluşturmak. Öz değerlerimizi koruyarak, yeniliklere ve gelişime açık, işbirliği, dayanışma, araştırma ve yaratma çabasının ön planda tutulduğu, Atatürk’ün İlkeleri doğrultusunda, çağdaşlaşma ve ülkemizin yarınlarına olumlu katkılar sağlamayı amaç edinmiş aydın bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz öğrencileri geleneksel okul sporları yarışmaları , İlçe Şiir yarışması ve Yeşilay Resim ve Şiir yarışmalarında ilçe ve İl 1.liği dereceleri yapmıştır.

Saatler: 08.30 - 14.50
Isınma: Kaloriferli
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kakbayio.meb.k12.tr

Adres - Yeniyol Mah.Okul Sok. Çekerek/YOZGAT

Yerleşim Yeri - İlçe merkezinde.

Adres - Yeniyol Mah.Okul Sok. Çekerek/YOZGAT

Ulaşım Yaya

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 88 km dir.